TRANSVERSALITAT EN EL CURRICULUM

lunes, 21 de abril de 2008

Una de les assignatures transversals que va escollir la Comunitat Autònoma de Catalunya per impartir a les aules de primària va ser l'EDUCACIÓ PER A LA SALUD. Aquesta matèria es basa en el foment d'actituds i hàbits higiènics, de pràctica esportiva i d'hàbits alimentaris, que permetin a l'alumnat disfrutar d'una vida plena, saludable i satisfactòria.

El ministeri d'Educació i Ciència a través del Programa de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació va premiar una sèrie de materials multimèdia entre els quals destaquem la següent web de José Angel Montalvo Magallón, molt adequada per treballar amb els alumnes aquesta matèria transversal.

http://w3.cnice.mec.es/eos/MaterialesEducativos/mem/cuidacuerpo/principal.htm

Dóna nocions teòriques sobre els diversos sistemes corporals, recomenacions per a dur una vida saludable i informació sobre l'educació física. També permet a l'alumnat fer repàs dels continguts treballats mitjançant una enquesta electrònica, la qual suposa una eina molt eficaç pel mestre, ja que permet la seva impresió amb les dades de l'alumne/a i un possible mètode d'avaluació.

ESPEREM QUE EL POGUEU UTILITZAR ALGUN DIA NO MASSA LLUNYÀ!

2 comentaris:

  1. Janaina Minelli de Oliveira dijo...

    Jo també :)

    21 de abril de 2008, 9:23  

  2. David Manx dijo...

    Jo també ho espero!!
    (Gràcies per l'aportació)

    28 de abril de 2008, 8:26  

Publicar un comentario